گسترش زبان فلاتر در حد مجاز _ آموزش فلاتر توسعهدهندگان
(نکاتی که هر توسعهدهنده باید بداند_ قسمت اول)
آیا احساس کردی فلاتر لاک پشت مسابقه است؟ ناراحت نباش! با چند ترفند در آستینمون میتونیم آن لاکپشت را به خرگوش توربوشارژ تبدیل کنیم.آماده بزرگنمایی هستی؟ طی چندین مقاله آموزش فلاتر قراره به نکات کارآمد آن بپردازیم!
برنامههای فلاتر بهطور پیشفرض کارآمد هستند، بنابراین برای دستیابی به عملکرد عالی فقط باید ازمشکلات رایج دوری کنید. نحوه طراحی و پیادهسازی رابط کاربری برنامتون میتونه تأثیر زیادی بر کارآمدی اون داشته باشه.
این نکات آموزشی عملی به شما کمک میکند تا کارآمدترین برنامه فلاتر ممکن را بنویسید.
پس بیایید شروع به خواندن آن کنیم!!
1. از Clean Architecture استفاده کنید.
Clean Architecture یک الگوی طراحی نرم افزاری است که بر جداسازی نگرانیها و آزمایش مستقل تأکید میکنه.این الگو جداسازی منطق برنامه را به لایههای مختلف تشویق میکند و هر لایه مسئول مجموعهای از وظایف است. «معماری پاک» میتواند برای برنامههای در مقیاس بزرگ مناسب باشد، زیرا جداسازی واضحی از نگرانیها را فراهم میکند و آزمایش آسانتر را امکانپذیر میکند.
میتونی این بسته رو بررسی کنی.
در اینجا نمونهای از اجرای معماری پاک در فلاتر رو میتونی ببینی:
2. از وضعیت مدیریت خوب استفاده کنید.
وضعیت مدیریت نقش مهمی در عملکرد اپلیکیشن فلاتر دارد. بر اساس پیچیدگی برنامه خود، رویکرد وضعیت مدیریت مناسب را انتخاب کنید. برای برنامههای کوچک تا متوسط، روش داخلی setState ممکن است کافی باشد. با این حال، برای برنامههای بزرگتر و پیچیدهتر، از کتابخانههای مدیریت دولتی مانند بلوک یا ریورپاد استفاده کنید.
3. از ابزارهای تحلیل کد برای کیفیت کد استفاده کنید.
ابزارهای تجزیه و تحلیل کد، مانند Flutter Analyzer و Lint، میتونند برای بهبود کیفیت کد و کاهش خطر مشکلات احتمالی و خطاها بسیار مفید باشند. این ابزارها میتونند به شناسایی مشکلات احتمالی قبل از تبدیل شدن به یک مشکل اساسی کمک کنند و همچنین میتونند پیشنهاداتی برای بهبود ساختار کد و خوانایی ارائه دهند.
در اینجا مثالی از استفاده از آنالایزر فلاتر رو میتونی ببینی:
4. از تست خودکار برای قابلیت اطمینان کد استفاده کنید
تست خودکار بخش مهمی از ساخت برنامههای در مقیاس بزرگ است زیرا به اطمینان از قابل اعتماد بودن کد کمک میکند و مطابق انتظار عمل میکند. Flutter چندین گزینه برای تست خودکار فراهم میکند، از جمله تستهای واحد، تست ویجت و تستهای یکپارچه سازی.
در اینجا نمونه ای از استفاده از بسته Flutter Test برای تست خودکار رو میتونی ببینی:
5. از Flutter Inspector برای اشکال زدایی استفاده کنید
Flutter یک ابزار قدرتمند برای اشکالزدایی برنامههای Flutter Inspector است.این به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا درخت ویجت را بازرسی و دستکاری کنند، معیارهای عملکرد و موارد دیگر را مشاهده کنند. یا از طریق خط Flutter DevTools، از طریق افزونه مرورگر Flutter Inspector فرمان قابل دسترسی است.
در اینجا نمونه ای از استفاده از Flutter Inspector برای اشکال زدایی رو میتونی ببینی:
برای خوندن باقی نکات آموزش فلاتر میتونی به مقالات دیگه سایت ما سر بزنی.
امیدوارم که تا اینجای این مقاله بدرت خورده باشه، در روزهای آینده ادامه نکات آموزشی فلاتر ویژه توسعهدهندگان منتشر خواهد شد، همراه ما باشید.
دیدگاهتان را بنویسید