مراحل توسعه پروژه فلاتر
مراحل توسعه پروژه فلاتر
با سلام، همانطور که از عنوان این مقاله متوجه شدید، از شما سوال می شود که چگونه یک پروژه ساده یا دقیق را با فلاتر توسعه دهید. من در مورد چگونگی سازماندهی مراحل و نحوه ایجاد یک پروژه در این زمینه صحبت خواهم کرد. اگر آماده هستید، بیایید شروع کنیم.
ابتدا با بیان این نکته شروع می کنم که در مورد گام هایی که برای اورجینال شدن مقاله انجام داده ام به شما می گویم.
مرحله 1
برای درک کامل درخواست ها.
یکی از رایج ترین مشکلاتی که توسعه دهندگان نرم افزار در طول فرآیند توسعه پروژه با آن مواجه می شوند، در واقع ناتوانی در درک درخواست ها است.
درک نکردن این درخواست ها ممکن است باعث خطاهای به ظاهر ساده شود یا ممکن است مشکلاتی ایجاد کند که باعث شود مجبور شوید پروژه را از ابتدا دوباره انجام دهید.
به عنوان مثال، مشتری یا شخصی که پروژه را برای او انجام میدهید از شما چیزی خواسته است که میتوان سن را در صفحه اصلی برنامه پیمایش کرد، اما شما کار متفاوتی انجام دادید.
مرحله 2
همانطور که تکنولوژی روز به روز پیشرفت می کند، می دانید که مفاهیمی که ما آن را طراحی و سادگی می نامیم در برنامه های کاربردی موبایل مطرح می شوند.
در این زمینه، قبل از شروع برنامه، می توانید به وضوح تصمیم بگیرید که چه کاری انجام دهید و با استفاده از “paint” یا یک برنامه حرفه ای تر، یک طراحی UI برای خود ایجاد کنید.
مطمئن باشید، هنگامی که به بخش کدنویسی برنامه بروید، این برای شما مفید خواهد بود.
مرحله 3
دوستان شاید عادت کردن به این مرحله کمی پیچیده باشد، اما قبل از شروع کدنویسی اپلیکیشن، حتما یک درخت الگوریتم ایجاد کنید، بسیار مفید خواهد بود.
به خصوص هنگامی که روی چارچوبی کار می کنید که به ویجت ها بستگی دارد، مانند Flutter، قرار دادن ویجت هایی که ایجاد می کنید روی کاغذ مفید خواهد بود.
ممکن است در ابتدا اتلاف وقت به نظر برسد، اما چون پروژه پیچیدهتر میشود یا از بخشهای سادهتر حرکت میکنید، مطمئن باشید که به آن نیاز خواهید داشت.
اجازه بدهید مثالی از آخرین درخواستم برای شما بزنم. قبل از شروع اپلیکیشن، صفحات را به صورت ساختار درختی الگوریتمی روی یک کاغذ مرتب کردم و در قسمت کدنویسی، فقط آنچه را که در آنجا نوشته شده بود، کدنویسی کردم.
این عملی جدی و صرفه جویی در زمان را فراهم می کند و همچنین می تواند احتمال اشتباه شما را تقریباً به صفر برساند.
جهت آموزش فلاتر و سورسهای متعدد به سایت ما سر بزنید
مرحله 4
طبقه بندی صفحات! این مرحله شاید مهمترین مرحله برای جلوگیری از سردرگمی باشد.
به عنوان مثال، شما از 30 کلاس در برنامه خود استفاده کرده اید.
اگر این کلاس ها را در همان فایل main.dart بنویسید، پیدا کردن کلاس مورد نظر برای شما بسیار سخت خواهد بود.
اما اگر آن را در صفحات مختلف بنویسید و طبقه بندی کنید، دسترسی به آن راحت تر می شود و کار شخصی که بعد از شما کد را می خواند آسان می شود.
من یک تصویر نمونه از پوشه lib آخرین برنامه خود می گذارم:
مرحله 5
مرحله آزمایش! هرگز پروژه ای را بدون آزمایش آن منتشر یا ارسال نکنید، مهم نیست چقدر به کدی که نوشته اید اطمینان دارید.
از آنجایی که این فرآیند مستقیماً بر نحوه عملکرد برنامه تأثیر می گذارد، اکیداً توصیه می کنم که توجه لازم را داشته باشید.
در صورت لزوم، کار با یک تستر حرفه ای برای تعیین اینکه آیا برنامه از هر نظر به درستی کار می کند یا خیر، برای شما و حرفه شما مفید خواهد بود.
با این مقاله می خواستم یک نقشه راه برای پروژه های آینده شما ایجاد کنم. امیدوارم به نفع کسب و کار شما باشد. شما را در مقاله بعدی من می بینم، خواننده عزیز. مواظب خودت باش، با کد بمون!
دیدگاهتان را بنویسید